Bouwbegeleiding nodig?

Verbouw en nieuwbouw is een intensief proces dat goed begeleid moet worden. De bouwbegeleiding is behoorlijk overweldigend. Als je niet bekend bent in de bouw, zal je versteld staan van wat er allemaal bij komt kijken!

Bouwkenners helpt je snel, simpel en voordelig met de bouwbegeleiding voor jouw project!

lees meer

Offerte aanvragen

Stappenplan voor het aanvragen van bouwbegeleiding:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!

Waarom is bouwbegeleiding nodig?

Voorafgaand aan een (ver)bouwproject is er een traject van voorbereiding, met onder andere de omgevingsvergunning en bouwtekeningen. Hierna volgt de uitvoering met tal van beslissingen en contacten. Hier is dus een hoop communicatie tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij(en) nodig.

Onze projectleiders en bouwbegeleiders werken dagelijks aan uiteenlopende bouwprojecten en weten perfect wat er allemaal moet gebeuren. Ze nemen je deze zorg graag uit handen.

Paul Wijnen
Paul WijnenProjectleider
Michel en de andere Bouwkenners nemen jou graag de bouwbegeleiding uit handen.
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Omdat wij niet de tijd en de kennis hebben om ons nieuwbouwhuis goed te begeleiden, hebben we dit bij Bouwkenners neergelegd. Alles is perfect gelopen en wij hebben ons droomhuis!
Familie de Munnik
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans
Recente reacties:
datum:
reactie:
Paul heeft de bouw van onze woning perfect voor ons geregeld. Een goed gevoel, en de kosten vallen reuze mee.
41star1star1star1stargray