Hulp bij een omgevingsvergunning nodig?

Ben je van plan te gaan (ver)bouwen of te slopen? Dan heb je in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je gemeente moet dit document verstrekken, dat geldt als een vergunning voor activiteiten met betrekking tot bouwen, milieu en ruimte.

Het regelen van een omgevingsvergunning is een lastig proces. Voor welke activiteiten heb je een vergunning nodig, hoe verloopt de aanvraag en waar moet je op letten? Het zijn vragen die wij veel ontvangen.

Bouwkenners regelt met een enthousiast team van 12 specialisten dit gehele proces voor je. Zo hoef je nergens naar om te kijken. Al ruim 1200 klanten met een vergelijkbaar project gingen je voor!

Lees veel gestelde vragen..>>

Help met mijn vergunning
Michel Ramakers
Michel RamakersProjectleider / bouwkundig specialist
Michel en de andere Bouwkenners regelen snel en voordelig jouw omgevingsvergunning.

stap1-bouwtekening

Heb je een globaal idee?

Heb je een globaal idee, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Bouwkenners helpt je op weg, en verzorgt bijvoorbeeld een bouwtekening of constructieberekening.

stap2-bouwtekening

Heb je al een plan?

Weet je al wat je wilt gaan bouwen, maar heb je hulp nodig bij je aanvraag? Bouwkenners helpt met het compleet maken van je vergunningsaanvraag.

stap3-bouwtekening

Ben je al aan het bouwen?

Soms kom je er te laat achter dat je een vergunning nodig had. Bouwkenners helpt je alsnog met je aanvraag, zodat je snel verder kunt bouwen!

Help met mijn vergunning

Zo werkt Bouwkenners:

Bij Bouwkenners werken wij zo veel mogelijk online. Dit is makkelijk en het scheelt veel tijd en geld. De meeste vergunningsaanvragen kunnen we per mail verwerken. En als het echt nodig is, dan komen we naar je toe.

Het aanleveren van je wensen kan op veel verschillende manieren, als wij maar begrijpen wat jij bedoelt. Soms is een schets op een bierviltje genoeg. En in andere gevallen hoeven we alleen maar mee te kijken naar jouw tekening, om de puntjes op de i te zetten. De constructeurs en tekenaars van Bouwkenners helpen jou snel, simpel en voordelig aan een bouwtekening en -berekening voor jouw project. En we zorgen ervoor dat deze documenten voldoen aan alle eisen voor een omgevingsvergunning.

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Omgevingsvergunning nodig? Doe de check!

Niet alle bouwwerken zijn vergunningsplichtig. Om hier achter te komen kun je gratis een online check uitvoeren, of je kunt direct onze hulp inschakelen.

Direct hulp bij mijn vergunning
Eerst vergunningscheck doen
Ik wil direct een offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans

Wij helpen bij een omgevingsvergunning voor onder andere:

Recente reacties:
datum:
reactie:
Bedankt voor de snelle service! Aanbouw wordt snel gebouwd.
41star1star1star1stargray