Constructieberekening nodig?

Bij de meeste bouwprojecten heb je een constructieberekening nodig. Een goede constructieberekening voorkomt problemen met de constructie en is vaak een vereiste van de gemeente bij de aanvraag van je omgevingsvergunning.

Veel mensen weten niet dat bij vergunningsvrij bouwen vaak ook een constructieberekening en een bouwtekening nodig zijn. Bouwkenners helpt je snel, simpel en voordelig aan een constructieberekening voor jouw project!

lees meer

Offerte voor constructieberekening

Waarvoor heb je een constructieberekening nodig?

stap1-bouwtekening

Een globaal idee?

Heb je alleen nog maar een schets? Wij berekenen alvast de constructie inclusief eventueel funderingsadvies.

stap2-bouwtekening

Heb je zelf al een tekening?

Wij kunnen de constructie van jouw tekening berekenen. En als het nodig is, dan geven we een advies voor het aanpassen van de bestaande tekening.

stap3-bouwtekening

Ben je al aan het bouwen?

Misschien ben je er te laat achter gekomen dat je een constructieberekening nodig had. Geen probleem! We kijken wat de status is, en wat je moet doen om je bouw succesvol af te ronden.

Stappenplan voor het aanvragen van een berekening:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!

Wanneer heb ik een constructieberekening nodig?

Als je een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig hebt voor je verbouw- of nieuwbouwproject, dan heb je ook een constructieberekening nodig om aan de gemeente te overleggen. Ook wanneer je vergunningvrij verbouwt en hierbij constructieve ingrepen doet, moet er een berekening gemaakt worden. Denk hierbij aan het uitbreken van een dragende muur of het veranderen van de muur- of dakconstructie.

Wie kan mijn constructieberekening maken?

Onze constructeurs werken dagelijks aan constructieberekeningen voor uiteenlopende projecten, van grote nieuwbouw woontorens tot kleine verbouwingen door particulieren. Zij helpen je graag met jouw berekeningen. Je kunt ook eerst een voorbeeld van een constructieberekening bekijken of de kosten van een constructieberekening opvragen.

André Schijvenaars
André SchijvenaarsConstructeur
André en de andere Bouwkenners gaan graag met jouw constructieberekening aan de slag.
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Snel en perfect geregeld via Bouwkenners!
Familie Wouda
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans
Recente reacties:
datum:
reactie:
Bouwkenners maakte een deskundige constructieberekening voor onze uitbouw, makkelijk online geregeld.
51star1star1star1star1star