Daarom Bouwkenners!

Bij Bouwkenners houden we het graag simpel. Als je hulp wilt bij je (bouw- gerelateerde) project, dan vinden wij dat je dat snel, simpel en goedkoop moet kunnen krijgen. Je kunt je hele project bij ons onderbrengen, en ook een stukje van je project. Zo kun je een vergunningsaanvraag zelf doen, en enkel de bouwtekening door ons laten maken. Handig toch?

Bouwkenners.nl is een website van Snijders Ingenieursgroep, een engineeringsbureau met meer dan 30 jaar ervaring.

Je kunt hier een offerte aanvragen, of direct aan de slag met je project.

Onze bouwkenners werken door geheel Nederland!

Start direct je project
Bouwkenners Veldhoven

Bouwkenners.nl
Nijverheidslaan 155
5506 EC Veldhoven

040 – 2085280
info@bouwkenners.nl

Maak kennis met onze Bouwkenners:

Erica Schrijvers
Erica SchrijversAdministratie
Erica is onze administratieve duizendpoot. Ze is voor de meesten het eerste aanspreekpunt, en ze verzorgt alle offertes die worden verstuurd.
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior Constructeur
Willem houdt contact met opdrachtgevers, gemeenten en aannemers. Hij houdt zich met name bezig met vergunningsaanvragen, bouwtechnische keuringen en contra- expertise. Door zijn brede kennis kan hij snel schakelen bij projecten.
Michel Ramakers
Michel RamakersProjectleider/ bouwkundig specialist
Michel zijn takengebied bestaat uit het maken van bouwtekeningen, begeleiden van vergunningsaanvragen, schade expertise, bouwbegeleiding en bouwtechnische keuringen. Zijn brede kennis deelt hij graag met het team en de klant.
Mark Struijcken
Mark StruijckenTekenaar
Mark is verantwoordelijk voor het maken van bouwtekeningen, constructieberekeningen, en het uitbrengen van energielabels (EPA). Mark is een muziekliefhebber, en dat kan hij goed met zijn werk combineren.
Joris van der Leeuw
Joris van der LeeuwConstructeur
Joris is verantwoordelijk voor constructieberekeningen, bouwtekeningen, energielabels (EPA), contra expertise en bouwtechnische keuringen. Zijn specialismen zijn beton-, staal en houtconstructies berekenen.
Erwin Voerman
Erwin Voerman3d Tekla Modelleur
Erwin zijn takengebied bestaat uit het uitwerken van beton- staal- en houtconstructies, begeleiden van vergunningsaanvragen, 3d modelleren/ BIM, bouwbegeleiding en oplevering. Hij is erg bedreven in het maken van 3d modellen.
Frans Klerx
Frans KlerxCommercieel Manager
Frans zijn werk bestaat uit internetmarketing, webdevelopment, SEO, Google Adwords, Google Adsense en usability- onderzoek. Hij moet er eigenlijk voor zorgen dat deze website gevonden en gebruikt wordt.
Sara Askamp
Sara AskampBouwkundig Tekenaar
Sara is specialist in het maken van bouwtekeningen en 3d modellen. Ze is grafisch sterk onderlegd en als enige dame in het technische team zorgt zij voor de juiste dagelijkse balans.
André Schijvenaars
André SchijvenaarsSenior Constructeur
André’s werk bestaat uit het maken van constructieberekeningen (zowel beton, hout, en staal), bouwbegeleiding, bouwtechnische keuring, contra-expertise en opleveringen. Hij heeft een brede kennis en ruime ervaring in de bouwbranche.
Raymond de Jager
Raymond de JagerProjectmanager
Raymond is verantwoordelijk voor bouwbegeleiding, oplevering, revit, het maken van bouwtekeningen, constructieberekeningen, bouwbegeleiding en contra expertise. Door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar.
Curro Verhagen
Curro VerhagenDirectie
Curro is als directeur de aanvoerder van het Bouwkenners- team. Hij houdt zich met name bezig met de financiën en de algemene strategie van het bedrijf.