Onafhankelijke schade expertise nodig?

Bij schade aan je woning of bedrijfspand komt een expert van de verzekeringsmaatschappij de schade opnemen. Die is helaas niet onafhankelijk!

Laat daarom een onafhankelijke schade expertise (contra expertise) uitvoeren door een van de specialisten van Bouwkenners. Deel je schade simpel online met ons en wij en zorgen voor een complete rapportage.

LET OP: onze expertise betreft constructies en scheuren, daar hebben we veel verstand van. Voor overige vakgebieden (zoals bijvoorbeeld bouwfouten of funderingen) verwijzen we je graag door naar een ander bedrijf.

Hoe het werkt

Stappenplan voor het laten uitvoeren van een schade expertise:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!

Wanneer laat ik een schade expertise uitvoeren?

Er zijn veel verschillende situaties waarin je te maken kan krijgen met een schade expert van een verzekeringsmaatschappij. Bijvoorbeeld wanneer je aannemer bouwfouten heeft gemaakt, waardoor je schade zoals scheurvorming of waterschade hebt. Maar ook bij diefstal en brand wordt de schade opgenomen door de verzekeraar.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via het formulier laat je ons weten wat er speelt. Wij inventariseren je situatie en nemen contact met je op om alles te bespreken. Daarna voert een ingenieur van Bouwkenners een schade expertise uit en maakt hiervan een rapport. Hiermee ben je zeker van een onafhankelijke keuring.

scheurvorming

Raymond de Jager
Raymond de JagerProjectleider/ bouwkundig specialist
Raymond en de andere Bouwkenners helpen je graag met een onafhankelijke schade expertise.
Recente reacties:
datum:
reactie:
Ik had al geen beste ervaring met schade experts van de verzekeraar, dus heeft Michel laatst een schade expertise voor ons gemaakt toen er opnieuw een scheur in de gevel zat. Voor weinig geld een goed onafhankelijk oordeel.
41star1star1star1stargray