Contra-expertise

Contra expertise nodig voor je project?

Ja, help mij

Contra expertise in de bouw

Bouwkenners levert contra- expertise bij bouw- gerelateerde zaken rondom constructies en scheuren. Vaak gaat het om een conflict met een aannemer, buren, gemeente of met de verzekering. Maar steeds vaker voeren wij contra- expertise uit om juist conflicten te voorkomen.
Bij een contra- expertise zijn wij onpartijdig en leggen wij onze bevindingen objectief vast in een helder rapport. Dit rapport kun je gebruiken ter onderbouwing, of als bewijsstuk bij een conflict of rechtszaak.

LET OP: onze expertise betreft constructies en scheuren, daar hebben we veel verstand van. Voor overige vakgebieden (zoals bijvoorbeeld bouwfouten of funderingen) verwijzen we je graag door naar een ander bedrijf.

  • schade door bouwfouten
  • scheurvorming
  • waterschade
  • brandshade
  • diefstalschade

Stappenplan voor contra- expertise:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Raymond de Jager
Raymond de JagerProjectleider/ bouwkundig specialist
Raymond en de andere Bouwkenners helpen je graag met een onafhankelijke schade expertise.

Wanneer laat ik een schade expertise uitvoeren?

Er zijn veel verschillende situaties waarin je te maken kan krijgen met een schade expert van een verzekeringsmaatschappij. Bijvoorbeeld wanneer je aannemer bouwfouten heeft gemaakt, waardoor je schade zoals scheurvorming of waterschade hebt. Maar ook bij diefstal en brand wordt de schade opgenomen door de verzekeraar.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via het formulier laat je ons weten wat er speelt. Wij inventariseren je situatie en nemen contact met je op om alles te bespreken. Daarna voert een ingenieur van Bouwkenners een schade expertise uit en maakt hiervan een rapport. Hiermee ben je zeker van een onafhankelijke keuring.

Richtprijs voor conrta- expertise
Offerte aanvragen
Met het rapport konden we laten zien dat de aanbouw van onze buren niet volgens de vergunning was gebouwd.
Melissa de K.
Sinds de nieuwbouw bij ons in de straat hebben wij last van scheurvorming in de gevel. Met het rapport konden de aannemer aansprakelijk stellen.
Familie Terberg
Recente reacties:
datum:
reactie:
De schade expertise heeft me uiteindelijk een hoop geld gescheeld!
51star1star1star1star1star