Ook bouwkenners heeft een disclaimer…

Over de inhoud van onze website:

Deze disclaimer geldt voor alle pagina’s op het domein www.bouwkenners.nl.
Bouwkenners besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is.
Bouwkenners staat het vrij om op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Bouwkenners kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Om privacy- redenen zijn bij sommige referenties namen en/ of adresgegevens aangepast. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Om deze pagina enigszins op te vrolijken, hebben we bovenstaand filmpje geplaatst. Heb je een beter idee? Laat het ons weten via info@bouwkenners.nl .

Gegevens die door u via het contactformulier worden verstuurd, worden enkel door Bouwkenners gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. Het bezoekersgedrag op deze website wordt anoniem geanalyseerd.
Door gebruik te maken van (de functies van) deze website gaat u akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer. Heeft u onregelmatigheden waargenomen, of heeft u opmerkingen over deze website? Dan vernemen wij dit graag via info@bouwkenners.nl.
Alle content (inclusief deze disclaimer) op deze website is gedeponeerd en auteursrechtelijk beschermd. Deze content mag niet worden gekopieerd of hergebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Bouwkenners.
Copyright 2015-heden, Bouwkenners.