Omgevingsvergunning-dakkapel

Heb je een bouwvergunning nodig voor je dakkapel?

Ja, help mij

Bouwvergunning voor een dakkapel

Je wilt een dakkapel gaan plaatsen? Het zou kunnen dat je een bouwvergunning nodig hebt (officieel heet dit nu omgevingsvergunning). Deze moet je van je gemeente krijgen.

Of je een vergunning nodig hebt voor je dakkapel, hangt vooral af van de plaats op je woning: als hij aan de voorkant van je huis komt heb je eigenlijk altijd een vergunning nodig, aan de achterkant niet altijd. Je moet weten hoe dit is in het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Best ingewikkeld dus. Gelukkig kan je dit ook aan Bouwkenners overlaten!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt me aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw tuinhuis.

Een bouwvergunning voor je dakkapel

Let goed op als je een dakkapel gaat plaatsen. Mogelijk ben je verplicht een bouwvergunning aan te vragen bij je gemeente. Als de dakkapel aan de achterkant van je huis komt, mag je hem soms vergunningvrij plaatsen. Zorg wel dat je het zeker weet!

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de bouwvergunning voor jouw dakkapel!

Richtprijs voor bouwvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans
Recente reacties:
datum:
reactie:
Snel geholpen, precies wat ik nodig had
41star1star1star1stargray