Omgevingsvergunning-kozijnnen

Heb je een bouwvergunning nodig voor je erker?

Ja, help mij

Bouwvergunning voor een erker

Als je een erker wilt bouwen, heb je mogelijk een bouwvergunning nodig. Een erker is een uitbouw die in open verbinding staat met een ruimte. De vergunning moet je aanvragen bij je gemeente.

Vooral de plaatsing van de erker bepaalt of je een bouwvergunning moet aanvragen. Als hij aan de voorkant van je huis komt heb je eigenlijk altijd een vergunning nodig, aan de achterzijde niet altijd. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt me aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Sara Askamp
Sara AskampBouwkundig tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw erker.

Een bouwvergunning voor je erker

Hoe weet je nu of je een vergunning moet aanvragen voor je erker? Aan de voorkant van je huis en/of echt in het straatbeeld, heb je eigenlijk altijd een vergunning nodig. Ook als je erker wat groter is, moet je meestal een bouwvergunning aanvragen.

Wil je zeker zijn van je zaak? Laat het aan de specialisten van Bouwkenners over! Deel je project simpel op deze website met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de bouwvergunning voor jouw erker!

Richtprijs voor bouwvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans