Omgevingsvergunning-aanbouw

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je aanbouw?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een aanbouw

Ben je van plan een aanbouw aan je woning te plaatsen? Dan heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je moet deze vergunning krijgen van je gemeente.

Voor een aanbouw heb je niet altijd een vergunning nodig. Dit hangt onder andere af van de grootte, het gebruik en de omgeving van de aanbouw. Het beleid is verschillend per gemeente. Zorg dus dat je het zeker weet!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw aanbouw.

Een omgevingsvergunning voor je aanbouw

Een aanbouw kan je woning enorm opwaarderen. Met een relatief kleine verbouwing win je met een aanbouw een hoop ruimte en licht. Voor veel mensen is het een ideale manier om hun woning te vergroten.

Vaak heb je een vergunning van je gemeente nodig om een aanbouw te mogen plaatsen. In sommige gevallen mag je hem vergunningvrij bouwen. Zorg wel dat je dit zeker weet!

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw aanbouw!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans