Omgevingsvergunning-carport

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je carport?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een carport

Een carport is een effectieve en niet al te dure oplossing om je auto droog weg te kunnen zetten. Voor een carport heb je meestal geen omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Toch is het verstandig om dit te checken bij je gemeente.

De regels verschillen namelijk per gemeente. Als later blijkt dat je toch een vergunning nodig had voor je carport, kan dit problemen opleveren. Wil je dit goed geregeld hebben? Deel je project met ons en in een paar stappen ben je klaar:

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Bouwkundig tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw carport.

Een omgevingsvergunning voor je carport

Over een vergunning voor een carport is vaak verwarring. Vaak mag je hem zonder omgevingsvergunning plaatsen. Afhankelijk van de grootte, de plaats en de regels bij jouw gemeente kan het toch zo zijn dat je wel een vergunning nodig hebt voor jouw carport.

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw carport!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans