Omgevingsvergunning-dakkapel

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je dakkapel?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een dakkapel

Ben je van plan een dakkapel te gaan plaatsen op je woning? Dan heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je moet deze vergunning krijgen van je gemeente.

Bij een dakkapel gaat het vooral om de plaatsing: als hij aan de voorkant van je huis komt heb je eigenlijk altijd een vergunning nodig, aan de achterzijde niet altijd. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw dakkapel.

Een omgevingsvergunning voor je dakkapel

Let goed op als je een dakkapel gaat plaatsen. Het kan zijn dat je een omgevingsvergunning nodig hebt, maar het kan ook dat je hem vergunningvrij mag plaatsen. Je moet hier wel zeker van zijn.

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw dakkapel!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans