Omgevingsvergunning-dakterras

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je dakterras?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een dakterras

Als je een dakterras wil maken heb je meestal een vergunning nodig van je gemeente. De precieze regels zijn per gemeente verschillend, zorg dus dat je dit goed checkt! Je moet natuurlijk ook rekening houden met de constructie, en misschien heb je ook een bouwtekening en een constructieberekening nodig.

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw dakterras.

Een omgevingsvergunning voor het maken van een dakterras

Met een dakterras win je op een makkelijke manier ruimte en maak je een heerlijke plaats om te zitten. Omdat een dakterras meestal duidelijk zichtbaar is voor je omgeving, heb je hiervoor meestal wel een omgevingsvergunning nodig. Zorg dat je dit goed uitzoekt, het zou erg zonde zijn als je hem later weer moet afbreken!

Gelukkig kan je al het uitzoekwerk voor jouw dakterras overlaten aan de specialisten van bouwkenners. Wij zorgen in een handomdraai voor een deskundige bouwtekening, constructieberekening en omgevingsvergunning zodat jij onbezorgd kan gaan genieten van je dakterras.

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans