Omgevingsvergunning-dragende-muur

Omgevingsvergunning nodig voor uitbraak dragende muur?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor uitbreken van een dragende muur

Een dragende muur kan je niet zomaar uitbreken. Je moet natuurlijk rekening houden met de constructie. Dat is niet het enige: je hebt een bouwtekening nodig, een constructieberekening en je hebt een omgevingsvergunning nodig van je gemeente. Dus er komen nogal wat zaken kijken bij het verwijderen van een draagmuur.

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Sara Askamp
Sara AskampBouwkundige tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor de uitbraak van jouw dragende muur.

Een omgevingsvergunning voor het uitbreken van een draagmuur

Bij een serieuze verbouwing kom je in veel woningen al snel een muur tegen die in de weg staat. Uitbreken dan maar! Als het een dragende muur betreft, kan dit natuurlijk niet zomaar. Op korte of wat langere termijn kan dit vervelende gevolgen hebben, zoals verzakking en scheurvorming.

Hulp van een Bouwkenner is dus op zijn plaats! Onze specialisten zorgen in een handomdraai voor een deskundige bouwtekening, constructieberekening en omgevingsvergunning zodat jij onbezorgd die draagmuur kan uitbreken.

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans