Omgevingsvergunning-kozijnnen

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je erker?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een erker

Een erker is een uitbouw die in open verbinding staat met een ruimte. Als je een erker wilt laten bouwen, heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je gemeente moet deze vergunning verlenen.

Of je een vergunning moet aanvragen voor je erker, hangt vooral af van de plaatsing: als hij aan de voorkant van je huis komt heb je eigenlijk altijd een vergunning nodig, aan de achterzijde niet altijd. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw erker.

Een omgevingsvergunning voor je erker

Soms heb je een vergunning nodig om een erker te bouwen, soms niet. Hoe weet je nu gemakkelijk zeker of je alles volgens de regels doet, en hoe krijg je een vergunning?

Laat het aan de specialisten van Bouwkenners over! Deel je project simpel op deze website met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw erker!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans