Omgevingsvergunning-tuinhuis

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je overkapping?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een overkapping

Als je een overkapping wil maken kan het zijn dat je hiervoor een vergunning nodig hebt van de gemeente. Over het algemeen heb je voor overkappingen die in het zicht van de omgeving staan altijd een vergunning nodig, aan de achterkant van een woning kan je soms verguningvrij bouwen. De regels verschillen per gemeente. Misschien heb je ook een bouwtekening en een constructieberekening nodig.

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Sara Askamp
Sara AskampBouwkundig tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw overkapping.

Een omgevingsvergunning voor het maken van een overkapping

Een overkapping is een grote verrijking: een heerlijke plaats om te zitten, te eten en te leven! Het plaatsen van een overkapping is de laatste tijd dan ook erg populair. Je kan er alleen niet zomaar aan beginnen: mogelijk heb je een vergunning nodig! En voor het plaatsen is een bouwtekening nodig.

Gelukkig kan je al het uitzoekwerk voor jouw overkapping overlaten aan de specialisten van Bouwkenners. Wij zorgen in een handomdraai voor een omgevingsvergunning zodat jij onbezorgd kan gaan genieten van je overkapping.

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans