Omgevingsvergunning-schuur

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je schuur?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor je schuur

Van plan een schuur te bouwen? Dan heb je meestal een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Deze vergunning moet je krijgen van je gemeente.

In sommige gevallen mag je een schuur of bijgebouw vergunningvrij plaatsen. Als je schuur aan de voorwaarden hiervoor voldoet, heb je geen vergunning nodig. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw schuur.

Een omgevingsvergunning voor je schuur

Let goed op als je een schuur gaat plaatsen: meestal moet je een vergunning krijgen van je gemeente! Hoe weet je nu gemakkelijk zeker of je alles volgens de regels doet, en hoe krijg je dan een omgevingsvergunning?

De bouwspecialisten van Bouwkenners staan voor je klaar! Laat ons via deze website weten wat je van plan bent, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw tuinhuis. Zo is alles snel en goed geregeld!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans