Omgevingsvergunning-serre

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je serre?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een serre

Met een serre krijg je in een klap flink meer ruimte en licht in je woning. Als je een serre wilt gaan bouwen heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je moet deze vergunning krijgen van je gemeente.

Of je een vergunning nodig hebt hangt onder andere af van de grootte, de plaatsing en het gebruik van je serre. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw serre.

Een omgevingsvergunning voor je serre

Sinds 2010 zijn veel uitbouwen en dus ook serres vergunningvrij. Dit betekent niet dat je altijd vergunningvrij kunt bouwen. Veel hangt bijvoorbeeld af van het bestemmingsplan. Zorg dat je dit goed checkt als je een serre wilt bouwen!

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw serre!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans