Omgevingsvergunning-tuinhuis

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je tuinhuis?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor je tuinhuis

Een tuinhuis is een mooie aanwinst voor je tuin. Let wel op: als je een tuinhuis wil bouwen, heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Je gemeente moet deze vergunning verlenen.

Je hebt niet altijd een vergunning nodig om een tuinhuis te mogen plaatsen. Dit hangt af van o.a. de afmetingen, plaatsing en omgeving. Je hebt te maken met het bestemmingsplan, de welstand en het bouwbesluit. Zorg dus dat je dit goed checkt, of laat ons dit voor je doen!

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw tuinhuis.

Een omgevingsvergunning voor je tuinhuis

Zorg dat je je aan de regels houdt als je een tuinhuis wil plaatsen. Hoe weet je nu gemakkelijk zeker of je alles volgens de regels doet, en hoe krijg je een omgevingsvergunning?

Laat het aan de specialisten van Bouwkenners over! Deel je project simpel op deze website met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw tuinhuis!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans