Omgevingsvergunning-erker

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je uitbouw?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een uitbouw

Met een uitbouw kan je woning flink opgewaardeerd worden. Als je een uitbouw wil plaatsen heb je in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning). Deze moet je krijgen van je gemeente.

Of je een vergunning nodig hebt voor je uitbouw, hangt vooral af van de grootte, het gebruik en de plaatsing ervan. In sommige gevallen mag je vergunningvrij bouwen. Wil je dit goed geregeld hebben? Deel je project met ons en in een paar stappen ben je klaar:

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Sara Askamp
Sara AskampBouwkundig tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw uitbouw.

Een omgevingsvergunning voor je uitbouw

Let goed op als je een uitbouw gaat plaatsen. Het kan zijn dat je een omgevingsvergunning nodig hebt, maar kleinere uitbouwen die niet erg in het zicht staan mag je vaak vergunningvrij bouwen. Je moet hier wel zeker van zijn.

Gelukkig kun je dit nu gemakkelijk online aan Bouwkenners overlaten. Deel je project met ons team, wij checken het met je gemeente en zo nodig regelen we meteen de omgevingsvergunning voor jouw uitbouw!

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans