Omgevingsvergunning-serre

Heb je een omgevingsvergunning nodig voor je veranda?

Ja, help mij

Omgevingsvergunning voor een veranda

Met een veranda creëer je snel en relatief goedkoop veel extra ruimte. Veel mensen kiezen dan ook voor deze verbouwing. Zorg wel dat je het volgens de regels doet: soms heb je een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een veranda. De regels hiervoor zijn per gemeente verschillend. Misschien heb je ook een bouwtekening en een constructieberekening nodig.

Doe de Vergunningscheck!

Stappenplan voor het aanvragen van een vergunning:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!
Willem Rooijakkers
Willem RooijakkersSenior constructeur
Willem en de andere Bouwkenners regelen in een handomdraai de omgevingsvergunning voor jouw veranda.

Een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een veranda

Een veranda brengt veel extra woongenot: het is een heerlijke plaats om jaarrond te zitten, te eten en te leven! Bovendien levert het veel woonruimte op en is de verbouwing meestal niet al te ingrijpend. Maar let op: mogelijk heb je een vergunning nodig van je gemeente.

Check dit dus goed voordat je gaat bouwen, of laat dit over aan de specialisten van Bouwkenners! Wij zorgen in een handomdraai voor een omgevingsvergunning zodat jij onbezorgd kan gaan genieten van je veranda.

Richtprijs voor omgevingsvergunning
Offerte aanvragen
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Perfect geregeld, we hadden de vergunning snel binnen!
Familie de Ruijter
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans