Tijd voor de oplevering?

Het is het mooiste moment van je bouwproject: de oplevering! Al de tijd, energie en geld wordt nu beloond met een prachtig nieuw of verbouwd huis. Maar let op! Bij de oplevering ga je akkoord met het werk dat is verricht.

Neem hier geen risico mee, laat Bouwkenners je helpen bij de oplevering!

lees meer

Hoe het werkt

Stappenplan voor hulp bij je oplevering:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!

Waarom is de oplevering belangrijk?

De oplevering is het laatste moment dat je kunt controleren of al het werk volledig naar jouw wens en volgens afspraak is uitgevoerd. Het is dan belangrijk nogmaals kritisch naar het project te kijken om gebreken te signaleren. Als je wilt dat dit door een professional gebeurt kun je een specialist van Bouwkenners inschakelen.

Onze projectleiders en bouwbegeleiders hebben al honderden projecten opgeleverd en weten precies waar ze op moeten letten. Ze nemen je deze zorg graag uit handen.

Erwin Voerman
Erwin VoermanSpecialist opleveringen
Paul en de andere Bouwkenners helpen jou graag bij de oplevering.
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Omdat wij niet de tijd en de kennis hebben om ons nieuwbouwhuis goed te begeleiden, hebben we dit bij Bouwkenners neergelegd. Alles is perfect gelopen en wij hebben ons droomhuis!
Familie de Munnik
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans
Recente reacties:
datum:
reactie:
Prettig om bij de oplevering een bouwdeskundige naast je te hebben! Voor mij is het het geld meer dan waard geweest.
41star1star1star1stargray