Gezocht:
bouwkundig tekenaar

Kom werken bij Bouwkenners!

Leuk dat je onze website bezoekt! Graag komen we met je in contact want we zijn erg benieuwd naar jouw ambities en drijfveren. Zullen we ons alvast even voorstellen?

Bouwkenners is een snel groeiend bedrijf dat bouwtekeningen en constructieberekeningen maakt voor mensen of bedrijven die willen gaan (ver)bouwen. Samen met Snijders Ingenieursgroep werk je in een jong enthousiast team aan diverse mooie bouwprojecten.

Solliciteer nu!

Gezocht: bouwkundig tekenaar 32-40 uur

Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar die het leuk vindt om onze klanten verder te helpen met hun (ver)bouwprojecten.

Wat wordt je missie?

Als bouwkundig tekenaar zorg je ervoor dat de wensen van onze klanten worden vertaald in heldere, professionele bouwtekeningen die voldoen aan de huidige eisen. Je werkt nauw samen met je collega constructeurs en tekenaars binnen Bouwkenners en Snijders Ingenieursgroep. Ook heb je geregeld klantcontact voor bijvoorbeeld een toelichting op het tekenwerk, of om de wensen verder te bespreken. Je tekenwerk is erg divers: van een dakkapel tot en met een complete woning.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer nu!

Lijkt deze vacature je leuk? Stuur dan je motivatie én je cv naar info@bouwkenners.nl t.a.v. Curro Verhagen.

Recente reacties:
datum:
reactie:
Ik had snel mijn bouwtekeningen in huis, en voor een hele scherpe prijs.
41star1star1star1stargray