Omgevingsvergunning-dakkapel

Bouwtekening nodig voor je dakkapel?

Ja, help mij

Een eigen idee?

stap1-bouwtekening

Misschien heb je al een schets van je dakkapel die je kunt laten zien. Wij maken van jouw idee een professionele bouwtekening!

Uit bestaande ontwerpen kiezen?

stap2-bouwtekening

Bekijk welke tekeningen we al voor anderen hebben gemaakt. Misschien kunnen we die aanpassen naar jouw idee. Laat je inspireren!

Voor een vergunningsaanvraag?

stap3-bouwtekening

Misschien heb je je dakkapel al geplaatst maar moet er nog een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Wij maken de juiste bouwtekening!

Zo werkt Bouwkenners:

Bij Bouwkenners werken wij zo veel mogelijk online. Dit is erg efficiënt en het scheelt veel tijd en geld. De meeste bouwtekeningen voor dakkapellen verwerken we per email. Als je wilt dat we ter plaatse komen kijken, dan is dat ook mogelijk

Het aanleveren van je wensen kan op veel verschillende manieren, als wij maar begrijpen wat jij bedoelt. Sommige mensen hebben al een tekening die we enkel op kleine puntjes hoeven aan te passen. En in andere gevallen beginnen we vanaf scratch. De tekenaars van Bouwkenners helpen jou snel, simpel en voordelig aan een bouwtekening voor jouw project. En we zorgen ervoor dat deze bouwtekening voldoet aan alle eisen voor een omgevingsvergunning.

Bekijk ons stappenplan:

Stappenplan voor het aanvragen van een bouwtekening:

Ja, dit spreekt mij aan en ik wil aan de slag!

Start mijn project!

Waarom heb ik een bouwtekening nodig?

Op de eerste plaats is het natuurlijk voor jezelf makkelijk om een idee te krijgen hoe je dakkapel er uit gaat zien. Daarnaast eist de gemeente een bouwtekening die voldoet aan specifieke eisen. Tot slot is het voor de aannemer die de dakkapel gaat bouwen handig om een goede tekening te hebben van het eindresultaat.

Lees meer over bouwtekeningen..>>

Sara Askamp
Sara AskampBouwkundig tekenaar
Sara en de andere Bouwkenners gaan graag met jouw bouwtekening aan de slag.
Nooit gedacht dat zoiets online zou werken! Maar Bouwkenners regelde precies wat ik nodig had, en alles keurig netjes op tijd. Bedankt!
Frans van der Zon
Snel en perfect geregeld via Bouwkenners!
Familie Wouda
Het duurde even voor ik voor mezelf alles op een rijtje had, maar Bouwkenners heeft mij alles piekfijn uitgelegd. Alles was binnen mum van tijd geregeld. Thanks.
Janneke Heijmans
Recente reacties:
datum:
reactie:
Snel geholpen door bouwkenners, en de prijs was gunstig.
41star1star1star1stargray