Bouwtechnische keuring:
voorkom miskoop en teleurstelling

Maak direct een afspraak
  • Onafhankelijke keuring
  • Snel beschikbaar
  • Snel je keuring in huis
  • Met of zonder jouw aanwezigheid

Over de bouwtechnische keuring

Neem geen risico bij de aankoop van een nieuwe woning, en laat een onafhankelijke bouwtechnische keuring uitvoeren. Met deze uitgebreide inspectie heb je een objectief beeld van de technische staat van het pand, én een indicatie van de te verwachten onderhoudskosten.
Een keuring voor een woning tot 450 m3 kost bij ons € 299,- incl btw (bekijk hier de overige prijzen). Je kunt zelf bij de keuring aanwezig zijn, of ons rechtstreeks een afspraak laten maken met de makelaar.

Hoe werkt het?

Maak direct een afspraak

Bel voor een afspraak:
040-2085280 (landelijk nummer)

Stappenplan voor het laten uitvoeren van een keuring:

Waarom onze bouwtechnische keuring?

Onze naam zegt het al: wij kennen de bouw. Onze keuringen zijn helder, compleet en gebaseerd op onze ruime kennis van gebouwen. In veel gevallen leidt een keuring tot nieuwe (technische) vragen. Bijvoorbeeld: ‘kan ik die draagmuur verwijderen?’ of ‘heb ik een vergunning voor een eventuele dakkapel nodig?’ Met ons team van veelal bouwkundige ingenieurs kunnen wij je ook snel en deskundig helpen voor de vragen ná je keuring. En de omvang van ons team zorgt ervoor dat we snel beschikbaar, en geregeld bij jou in de buurt zijn. Lees ook wat andere klanten over Bouwkenners vertellen.

Bezoek ook onze andere websites:

Bouwtechnische keuring vanaf € 299,-!

Maak direct een afspraak

Overige prijzen

Bekijk in de tabel de prijzen voor de verschillende volumes. Heb je een speciaal verzoek of een erg afwijkende woning? Vul dan het contactformulier in, en ontvang een prijs voor jouw specifieke situatie. Alle prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van capaciteit. Het aantal m3 van de woning staat vaak in de verkoopbrochure of op funda. Eventueel kunnen wij het aantal m3 ook voor je berekenen.

Inhoud van de woning Totaalprijs incl btw
0 – 450 m3 € 299,-
450 – 700 m3 € 329,-
701 – 900 m3 € 379,-
901 – 1.100 m3 € 429,-
> 1.100 m3 op aanvraag
Recente reacties:
datum:
reactie:
Een hele geruststelling bij de koop van ons huis, dat de staat goed was gecheckt door Willem.
41star1star1star1stargray