Wat waren de wensen?

Bij de aankoop van dit huis was de vraag of dat de investeringskosten die gedaan moesten worden om het huis naar de huidige tijd te krijgen opwegen t.o.v. wat je er voor terug krijgt.

Wat heeft Bouwkenners.nl uitgevoerd?

Nadat de begroting door Bouwkenners.nl was opgemaakt, hebben we de bouwbegeleiding verzorgd. De bouw bestond uit de volgende werkzaamheden: de gedateerde woning is volledig gestript ot aan het binnen metselwerk en vervolgens vanaf de fundering compleet gerenoveerd. Verder is er een nieuwe fundering over de bestaande aangebracht, en de woning is volledig geïsoleerd waardoor de woning aan de huidige eisen voldoet t.a.v. isolatiewaarde. Het woonhuis is 1 meter opgetopt (hoger geworden) en er zit een 3D gekromde overkapping aan de achterzijde (in de foto wit gekleurd).

Wat is de reactie?

“Door goede samenwerking met de architect (= J&S architecten) en regelmatige terugkoppeling naar mij, heeft bouwkenners.nl een mooi project weten te realiseren, waarbij “problemen” in het werk steeds netjes en efficieënt werden opgelost. Door de begeleiding heb ik zelf weinig omkijken naar de bouw gehad.”

Adres bij benadering: