Wat waren de wensen?

(Op verzoek van onze klant zijn de naam en het adres op deze pagina gefingeerd) Herman de Vries had het pand tijdelijk verhuurd om dubbele woonlasten te drukken. Na een huurperiode van circa een jaar werd hij echter onaangenaam verrast door een hennepkwekerij in zijn voormalige slaapkamer.

Wat heeft Bouwkenners.nl uitgevoerd?

Bouwkenners heeft bij de ontdekking een bouwkundige inspectie uitgevoerd, en vervolgens hebben we Herman juridisch bijgestaan. Deze zaak lag iets gecompliceerder dan aanvankelijk het geval leek te zijn. Herman was in beginsel voor de politie een verdachte en in het pand bleek een onderhuurder te zitten, die mogelijk beroep zou kunnen doen op huurbescherming. Van belang was dat Herman zo spoedig mogelijk de status van verdachte zou verliezen, en dat hij toegang kreeg tot zijn pand. Hiervoor moest de onderhuurder het pand verlaten.

Wat is de reactie?

“Het is uiteraard erg vervelend om zo’n kwekerij in je woning aan te treffen. Ik ben blij dat ik juridische en bouwkundige bijstand heb gekregen. Voordeel bij Bouwkenners vind ik dat ze deze 2 disciplines onder 1 dak hebben.”

Adres bij benadering: